33+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

33+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Η Εταιρία

 

Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1986. Ο ιδρυτής της, γεωπόνος Αντώνιος Παπαθεοδώρου, μετά από μια επιτυχημένη πορεία 12 ετών στο Υπουργείο Γεωργίας, αποφάσισε να κάνει στροφή στην επαγγελματική του καριέρα και να ασχοληθεί με μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στο γεωπονικό τομέα, ιδρύοντας την ατομική εταιρεία «Παπαθεοδώρου Αντώνιος», με έδρα τα Σέρβια Κοζάνης.επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των γεωργικών και κτηνοτροφικών εφοδίων, το εμπόριο γεωργικών φαρμάκων, σπόρων, λιπασμάτων, μηχανημάτων, μελισσοκομικών προϊόντων, προγραμμάτων και σχεδίων βελτίωσης.

1986

 

Δέκα χρόνια αργότερα, δημιουργείται το 2ο κατάστημα στην πόλη της Κοζάνης. Παράλληλα με τις υπόλοιπες εργασίες, από το 2000 η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της σποροπαραγωγής σκληρού σίτου.

1996

 

Το 2003 η εταιρεία από ατομική γίνεται ομόρρυθμη, με την επωνυμία “Α. Παπαθεοδώρου & ΣΙΑ Ο.Ε., Agrostar”.

2003

 

Το 2006 δημιουργούνται οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας καθώς και βιοτεχνία σποροπαραγωγής σε ένα νέο ιδιόκτητο χώρο 20 στρεμμάτων στα Πετρανά Κοζάνης, ενώ παράλληλα το υποκατάστημα Σερβίων στεγάζεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο στο 1ο χιλιόμετρο Σερβίων-Λαρίσης.

2006

 

Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον τομέα των γεωργικών και κτηνοτροφικών εφοδίων, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ παράλληλα έχει εμπλουτίσει την σποροπαραγωγική της δράση, συμπεριλαμβάνοντας στις προ υπάρχουσες ποικιλίες σκληρού σίτου νέες ποικιλίες σκληρού σίτου, μαλακού σίτου, κριθαριού, βίκου και μπιζελιού.

Πρόσφατα, η εταιρεία συνυπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία Agroma, μιας από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες κατασκευής και εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας στο νομό Κοζάνης.

Παράλληλα, η εταιρεία υλοποιεί προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας.

2019

Κάνε Like στο:

Αρέσει σε %d bloggers: